VÅRA MÖTESLOKALER

På Stora Djulö Herrgård:

Lilla Djulö

Egen flygel med plats för 50 personer i biosittning, men även perfekt för det lilla mötet som vill arbeta i en kreativ miljö.
Ni har huset för er själva, med konferensrum, intilliggande fikarum, toaletter och trädgård – byggnaden är tillgänglighetsanpassad.
Här finns PC-kanon, stor TV att visa bilder på, trådlöst nätverk och vi ordnar med den teknik du behöver utöver detta vid förbokning.

Ni fikar i flygeln – och intar lunchen på stora herrgården.

Herrgårdssalen

Inne i stora byggnaden finns Herrgårdssalen en trappa upp. Här finns plats för 30 personer och är en ljus lokal med vackra salonger intill.
Det är en del av vårt vackra kulturarv på herrgården och därför är all teknik bärbar och belysningen kommer från en kristallkrona i taket.


Från det lilla mötet för två personer, till galan för hundratals gäster – vi har lokalen för era behov. Med vårt läge mitt i Sveriges lustgård ligger vi perfekt för er som vill mötas halva vägen.
Vi är en del av Hotel Statt i Katrineholm och kan därför erbjuda boende på Hotel Statt och även konferenslokaler inne i centrala Katrineholm.