VÅRA BRÖLLOPSPAKET

HERRGÅRDSBRÖLLOP

Det ska vara en fröjd att gifta sig! Och det finns ju en hel del val att göra – förutom val av lokal, kläder, gästlista och datum… Vi hjälper er genom festligheterna och skräddarsyr paketet för er dag.
Här är lite alternativ av vad som kan ingå i ett grundpaket hos oss:

  • Ett eller två glas bubbel
  • Snittar till fördrinken
  • Två- eller trerättersmiddag i vår festvåning – i olika prisklasser beroende på menyval
  • Vinpaket med dryck till middagen – med herrgårdens vin eller premiumviner
  • Bröllopstårta
  • Vickning
  • Snacks
  • Danslokal och bar

Man kan givetvis välja champagne och jordgubbar till fördrinken, och hyra både ljud, ljus och dekorationer genom oss. Det går också bra att ta med egen bröllopstårta – då vi ordnar med porslinet om man har någon som man känner som ska tillverka drömtårtan till er.

Priserna beror på säsong och val av innehåll – men ett enklare paket ligger under tusenlappen per person i lågsäsong. Vi har även paketpriser för de mindre gästerna. Kontakta oss för att få en offert på just ert bröllop!

VIGSELPLATSER

Ni kan självklart välja att hyra någon av våra miljöer för er vigsel i samband med er bröllopsbokning hos oss. Priserna varierar beroende på säsong, men här kommer lite förslag:

Vinkällaren

En mysig lokal i vår källarvåning för cirka 20 personer, där man står med vinkällaren som bakgrund.
Gästerna kan antingen stå – eller sitta på stolar och bänkar – och i vintertid med levande ljus är den magisk.

Bryggan

Vår flytbrygga är ett populärt alternativ för vigsel – och man får plats cirka 50 personer i stolsrader. Brudparet står med Djulösjöns blänkande vatten som bakgrund och vi kan även erbjuda hjälp att dekorera den med björkris för att förstärka bröllopskänslan.

Trädgården

Många brudpar har valt att viga sig i vår trädgård mot vattnet. Brudparet står med utsikt mot Djulösjön och stolsrader med upp till 80 gäster får plats att bevittna denna fantastiska ceremonin.

Vi har flera andra alternativ – då vi har haft ett stort antal vigslar hos oss genom åren.
Från det mindre bröllopet till det stora. Vi visar er gärna!

Boende på Hotel Statt inkl. frukostbuffé

När ni bokar bröllopsfest hos oss har ni 10% på våra rumspriser på Hotel Statt. Ni får en speciell bokningskod som era gäster uppger.