AFTER BEACH PÅ DJULÖ

Under fredagar 3 juli – 7 augusti har vi After Beach på Stora Djulö!
I år en annorlunda After Beach med begränsat antal bordsplatser.
Baren öppen till 24.00- liveband från 19.00 – Erbjudande: grilltallrik för 195kr
Sällskap om minst 4 personer kan boka bord kl. 17.00, 17.30 eller 18.00 (för matgäster)
I övrigt, drop in – först till kvarn.

Välkommen till sommarens after beach på Stora Djulö!
Vi kommer att erbjuda liveband på stora scenen alla fredagar i juli, från 19.00.
Vårt kök flyttar ut, och vi erbjuder en grilltallrik serverad från våra kockar vid grillen.
Är du sugen på en räksallad eller något från vårt caféutbud så finns vår utebar och café öppet – och glasskiosken serverar både glass och drinkar från 17.00.

Vad är annorlunda?
Du behöver vara sittande vid ett bord – och därför är antalet besökare i år begränsat till de sittplatser vi har. Vi har en värd vid vår grind som ser till att det inte blir någon trängsel och att vi endast släpper in det antal gäster som har en sittplats.

Borden är utplacerade enligt de restriktioner vi har och ni kan därför inte flytta på dem utan att vi godkänner detta. Kommer ni ett större sällskap och vill sitta tillsammans måste ni därför rådgöra med oss innan ni flyttar borden.

Vi ber om er förståelse och hjälp att vi i år håller hårt på säkerheten och inte bidrar till att öka smittspridningen av COVID-19. Vi kommer att hålla hårt på de restriktioner vi har att följa – allt för att kunna genomföra dessa kvällar för er. Tillsammans hjälps vi åt!

Kan jag boka bord?
Ja, vi har ett antal platser att förboka om ditt sällskap är minst 4 personer. (så vi kan ställa i ordning till större sällskap i förväg)
Vi har ett begränsat antal platser som vi bokar – ditt sällskap kommer då mellan 17.00, 17.30 eller 18.00. Därefter släpper vi bordet till andra väntande gäster. Vi bokar endast bord till matgäster – önskar ni ha plats och bara komma och ta något att dricka går det bra att komma drop in i mån av plats. Klä er efter väder – After Beachen är utomhus!

Kan jag komma drop in?
Vi har ett begränsat antal platser i år – det betyder att vi inte kan garantera att du kommer in.
Så kom i tid för att ta din plats på vår uteservering – men är ni ett större sällskap – så kan ni inte flytta ihop bord utan att vi godkänner detta först pga de förhållningsregler vi har att följa.

Vad ska jag tänka på?

Vi har alla ett personligt ansvar att hindra smittspridningen av Covid-19. För att både du som gäst och vi som arbetar här ska känna oss trygga –  vill vi påminna om Folkhälsomyndighetens allmänna råd:

  • Stanna hemma även om du bara känner dig lite förkyld.
  • Tvätta händerna ofta – vi erbjuder även handsprit vid våra entréer och vid våra kassor.
  • Håll avstånd till andra både inomhus och utomhus.
  • Är du 70 år eller äldre är det extra viktigt att du begränsar dina sociala kontakter och undviker platser där människor samlas.

Fredag 17 juli: VAERT

Fredag 24 juli: RAMBLIN’ RASCALS

Fredag 31 juli: PÅDRAG

Fredag 7 augusti: DRA EN BANJO